Automatisk bompengeinnkreving Bygdastølen

09.12.2023 at 18:33

Som tidligere omtalt blant anna i Os og Fusaposten vil det frå nyttår bli automatisk bompengeinnkreving på Heihillervegen for folk som ønsker å benytte det fine anlegget til Stiftinga Bygdastølen Ski og Tursenter eller berre ta seg ein flott fjelltur i Hålandsdalen fra parkeringsplassen på Heihiller.
Anlegget er montert og klart til bruk, og vil bli aktivert 31. desember kl 23:59.

Frå dette tidspunkt koster det kr 75,- for ein enkelttur med personbil, evt kr 900,- for eit årskort for personbil å kjøre på vegen.

Kjøp av årskort, og eventuelt betaling av enkeltturer må gjøres på www.youpark.no. (Det vil etter nyttår ikkje lengre være mulig å kjøpe årskort på heimesida til HIL, eller betale enkeltturer med vipps.)
Portalen for kjøp av årskort for 2024 er open så om folk vil kjøpe årskort allerede no så er det fullt mogleg. Då er det berre å logge seg inn på www.youpark.no, søke opp Heihillervegen, registrere ein brukar, velge ønska betalingsløsning eller kjøpe seg eit årskort som da vil gjelde for 2024.