Viktig melding!

14.11.2017 at 18:50

Viktig Melding – Må leses..

Oppdatering av HIL sitt elektro-
niske medlemsregister.

Vil med dette minne om at HIL har frist til 31.12.2017 med å få alle medlemmer registrert i elektronisk. Den årlige
rapporteringen av medlemstall og
aktivitetstall skjer på bakgrunn av medlemsmassen som er registrert elektronisk pr.31.12.
HIL har desverre altfor mange medlemmer som ikke er registrert elektronisk, noe som direkte fører til at vi hvert år går glipp av store summer i forbindelse med årlig tildeling av blant annet LAM midler.
Jeg ber om at alle våre medlemmer logger seg inn på minidrett.no og sjekk at de er tilknyttet Hålandsdal IL. Viss dere ikke er registrert mot HIL må alle «melde seg elektronisk inn i HIL» (velg medlemsskap – finn ny klubb – søk opp Hålandsdal IL – send søknad.)
Alle som har familiemedlemsskap må gjøre registreringen for alle familiemedlemmene. Store som små.( mor,far, barn..)… likeså enkeltmedlemmer, støttemedlem… Alt kan gjøres i «min idrett». For de som eventuelt som ikke har profil i min idrett er de enkelt å opprette. Her har alle som er registrert i folkeregisteret tilgang.
En foresatt kan registrere alle familiemedlemmer under sin profil..

Håper virkelig at alle kan ta et skippertak nå, slik at HIL får et reelt medlemstall registrert elektronisk i god tid før rakkettene skytes opp…

Selv om dere betaler/har betalt medlemskontigent i alle år betyr ikke dette at dere er registrert elektronisk som medlem.

Ta kontakt ved eventuelle spørsmål…

Mvh
Arild Rød
Mob. 97667845
Post@haalandsdalil.no